Stagiunea muzicală estivală revine în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

Seri magice în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. FOTO TNOB

Stagiunea muzicală estivală revine în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, cu evenimentul intitulat „O vară sub semnul armoniei”.

Astfel, începând cu data de 17 iunie, în fiecare week-end de pe tot parcursul verii, constănțenii și turiștii sunt invitați să se bucure de o serie de spectacole culturale remarcabile. Pe terasa teatrului sau pe o scenă special amenajată în parc, vor avea loc concerte susținute de talentații soliști vocali și artiști lirici ai Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Aceștia vor purta publicul într-o călătorie muzicală de excepție prin întreaga lume.

Printre spectacolele pregătite se numără „Sub soarele Italiei”, un colaj de muzică italiană fermecătoare, care va captiva inimile ascultătorilor prin eleganța și pasiunea melodioasă. De asemenea, în cadrul spectacolului „Beyond the Sea”, publicul va avea ocazia de a se reîntâlni cu cele mai reprezentative șlagăre americane din anii ’60, ’70, ’80 și ’90.

Pentru iubitorii de ritmurile latino-americane și spaniole, va fi prezentat spectacolul „Amor Caliente”, un divertisment muzical coregrafic ce promite să aducă energie și bucurie. De asemenea, pasionații de muzică clasică, preclasică, jazz și pop vor fi încântați de spectacolul „Marea și Muzica”, ce cuprinde miniaturi muzicale reprezentative.

În cadrul evenimentului „Musica Sempre Libera”, publicul va fi răsfățat cu o seară încântătoare de arii, duete, ansambluri de operă, operetă, canțonete și muzică de film. Farmecul operei și al operetei va fi evidențiat în spectacolul „Farmecul Muzicii”, ce va aduce în prim-plan arii, duete și coruri celebre.

Într-un spectacol deosebit, intitulat „Seri de vară în pași de dans”, vor fi prezentate gale de balet ce vor încânta publicul prin eleganță și virtuozitate. În cadrul evenimentului „L’Heur d’Or de Paris”, muzica franceză clasică și muzica ușoară sau chansonete vor fi cele care vor captiva audiența.

Pentru cei ce își doresc o atmosferă romantică și momente coregrafice sensibile din balete clasice, spectacolul „Iubirea în Muzică” va oferi o experiență emoționantă și impresionantă.

Evenimentele culturale vor avea loc până pe data de 17 septembrie, intrarea la toate aceste spectacole fiind liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*