FOTO Angajații Polaris M Holding continuă curățenia în parcul Tăbăcărie din Constanța

Angajații Polaris M Holding continuă curățenia în parcul Tăbăcărie. FOTO Primăria Constanța

Încă de la primele ore ale dimineții, echipele Primăriei Constanța, ale firmei de salubrizare Polaris M Holding și persoanele care beneficiază de ajutor social și cele care prestează muncă în folosul comunității și-au unit forțele pentru curățenia generală care are loc zilele acestea în cel mai mare parc din oraș, Tăbăcărie.

S-au strâns și astăzi zeci de saci de gunoaie, s-au măturat aleile, s-au greblat suprafețele gazonate, s-au executat lucrări de corecție asupra arborilor și arbuștilor și s-au strâns resturile vegetale. Astăzi a început așternerea pământului vegetal pentru pregătirea terenului pentru plantat.

Nu trebuie să uităm că poluarea pe care noi o producem are efecte negative atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra sănătății noastre.

Pentru ca aceste acțiuni să aibă rezultatele pe care vrem să le vedem cu toții, este de datoria fiecăruia dintre noi să menținem curățenia în oraș zi de zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*