„Retroparada Primăverii” revine la Constanța

Eveniment cu tradiție pentru Retromobil Club România, „Retroparada Primăverii”, se va desfășura anul acesta în Piața Ovidiu, în perioada 29 aprilie, ora 16.00 – 1 mai, ora 12.00.

Cei prezenți vor putea admira frumusețea și eleganța clasică a 50 de automobilele de colecție și mașini de epocă, atent restaurate și îngrijite. Sunt eligibile autovehiculele cu vechimea mai mare de 30 de ani, cu sau fără atestat istoric, aflate în stare bună. Expoziția va putea fi vizitată gratuit.

Duminică, 1 mai, în jurul orei 12.00, participanții la eveniment vor porni în paradă către Mamaia Nord- Năvodari.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*