Tineri reținuți de polițiști pentru comiterea mai multor furturi în Medgidia

Tineri reținuți de polițiști pentru comiterea mai multor furturi în Medgidia

Poliţişti din Medgidia au identificat patru tineri, între care trei minori, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în perioada 2022 – 2023, cei patru, unul în vârstă de 18 ani, iar ceilalți trei minori, de 15, 16, respectiv 17 ani, ar fi comis, împreună sau separat, trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat din imobilul aparținând persoanei vătămate, o femeie, de 45 de ani, din Medgidia, de unde ar fi sustras diferite bunuri.

De asemenea, în aceeași perioadă, ar fi comis o infracțiune de furt calificat de la o societate comercială, de unde ar fi sustras o unitate de calculator.

Prejudiciul total se ridică la suma de aproximativ 15.000 de lei.

La data de 26 aprilie, tânărul de 18 ani și adolescentul de 16 ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*