Video Editorial: Dr. Adrian Bîlbă, despre viața pe Marte

dr. Adrian Bîlbă
dr. Adrian Bîlbă

Directorul Complexului Muzeal pentru Științe ale Naturii Constanța, Dr. Adrian Bîlbă vorbește astăzi despre posibilitatea ca apa să existe pe planeta Marte. Descoperirile recent anunțate de NASA au reaprins discuțiile despre viața pe planeta roșie.

Cum ar putea omenirea să se folosească de resursele subterane ale lui Marte și mai apoi să o colonizăm în video editorialul de astăzi de pe Constanța News.

Citește și: Biserica și viața pe Marte. A creat Dumnezeu viața pe alte planete și ce va face omenirea cu religia atunci când va coloniza Marte?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Biserica și viața pe Marte. A creat Dumnezeu viața pe alte planete și ce va face omenirea cu religia atunci când va coloniza Marte? | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*