Primăria Constanța transformă bulevardul Tomis în zonă de promenadă, în fiecare week-end, până în luna septembrie

„Constanța coffee break“, un nou concept lansat la malul mării. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța lansează în acest weekend „Constanța coffee break“, un proiect prin care până la 15 septembrie, sâmbăta și duminica, între 08.00 și 23.00, bulevardul Tomis se va transforma într-o zonă de promenadă. În prima etapă oamenii se vor putea plimba pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian, urmând ca în a doua etapă zona de promenadă să se extindă până la Capitol.

„În acest weekend, începând de sâmbătă de la ora 08.00 și până duminică la ora 23.00, carosabilul se va transforma într-o mare terasă la care constănțenii și turiștii pot savura o cafea și, deopotrivă, într-un spațiu în care se pot plimba, pot merge cu role, biciclete, trotinete ori pot juca diferite sporturi”, spun reprezentanții Primăriei.

Seria manifestărilor este deschisă de Festival du Bonheur, pe 9 iulie, în Parcul Arheologic. Evenimentul se anunță unul special. În perioada 09 – 11 iulie, în jur de 17 Food Trucks-uri promit să ofere constănțenilor ocazia de a gusta dintr-un meniu extrem de variat. Bucătărie mexicană, indiană, sârbească, burgeri și coaste, waffles-uri, înghețată și cele mai gustoase prăjituri sunt doar o parte dintre bucatele alese care vă așteaptă să le încercați.

„Jardin Urbain par Festival du Bonheur este despre o locație excelentă, o oază de verdeață în mijlocul orașului, în care se vor regăsi mâncăruri diverse, pentru toate gusturile. Festivalul nu este doar unul gastronomic, astfel, pe durata celor 3 zile, constănțenii se pot bucura de o amenajare specială, spectacol de lumini, cu zone de relaxare, un bar ofertant și multă muzică bună asigurată de dj autohtoni”, au mai transmis sursele citate.

Iubitorii mașinilor clasice vor regăsi la statuia Victoriei o expoziție de mașini de epocă, iar pe bulevardul Tomis sportivii constănțeni vor oferi demonstrații de baschet și vor încuraja tinerii participe la activități sportive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Info Utile - Primăria Constanța Transformă Bulevardul Tomis în Zonă De Promenadă, în Fiecare Week-end, Până în Luna Septembrie – CTnews » Info Utile » Casa Curte Gradina

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*