Tineri pasionați de consumul de droguri, deranjați de jandarmii constănțeni

Jandarmii au găsit asupra suspecților, marfă ilegală. FOTO GJM Tomis Constanța

Jandarmii au surprins în Constanţa, șase persoane care aveau asupra lor 13 (treisprezece) pliculeţe autosigilante transparente, din care șapte cu fragmente vegetale sub formă de muguri, cinci cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie, unul sub formă de pulbere de culoare roz, dar și 11 (unsprezece) bucăți de hârtie cu aceeași substanță de culoare verde –maronie şi un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

În perioada 10-12 noiembrie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la intrarea în stațiunea Mamaia și zona Pieței Tomis III, au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 19-30 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 13 (treisprezece) pliculeţe autosigilante transparente, din care șapte cu fragmente vegetale sub formă de muguri, cinci cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie, unul sub formă de pulbere de culoare roz, dar și 11 (unsprezece) bucăți de hârtie cu aceeași substanță de culoare verde –maronie şi un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Pliculeţele autosigilante, bucățile de hârtie cu fragmente vegetale, aparatul de mărunţit şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*