VIDEO Accident grav în Medgidia între un microbuz și un autoturism

Cinci persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO CTnews.ro

Cinci persoane au ajuns în seara de 28 noiembrie, cinci persoane au fost rănit în urma unui accident rutier produs în municipiul Medgidia. În urma unei neacordări de prioritate, un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz.

Din primele cercetări la fața locului se pare că șoferul autoturismului Ford a circulat pe strada Siretului din municipiul Medgidia, iar la intersecția dirijata prin indicatoare cu strada Măgăritarului nu a respectat semnificația indicatorului „OPRIRE“. Drept urmare a intrat în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un microbuz Mercedes Sprinter care circula pe drumul prioritar, acesta din urmă oprindu-se într-un stâlp. În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei din microbuz și doi din autoturism.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*