Viață și sănătate: Asis. Univ. Dr. Sorina-Alina Chelaru de la OCH vorbește despre dieta personalizată

Asis. Univ. Dr. Sorina-Alina Chelaru de la OCH. FOTO Adrian Boioglu

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, Asis. Univ. Dr. Sorina-Alina Chelaru de la Ovidius Clinical Hospital, vorbește despre dieta personalizată.

Acesta presupune mai multe etape obligatorii, printre care evaluarea stării de sănătate a persoanei respective, evaluarea greutății și identificarea unor obiceiuri alimentare și corectarea lor. Aceste lucruri nu pot fi făcute decât de medicul nutriționist.

Pacienții se pot programa pentru consultații si tratamente la Policlinica OCH Constanța, din strada Flămânda, nr. 19, Constanța. Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*