Termoficare Constanța anunță că au apărut avarii pe rețeaua de transport a agentului termic când au început manevrele de umplere a instalațiilor

Termoficare Constanța SRL informează consumatorii racodați la sistemul municipal că încă din data de 30.08.2022 a demarat manevrele de umplere a instalațiilor, astfel încât să poată relua furnizarea apei calde de consum începând cu data de 01.09.2022.

În timpul derulării manevrelor de repornire a furnizării apei calde de consum, au apărut în data de 31.08.2022 avarii pe rețeaua de transport a agentului termic a căror amploare nu permite menținerea instalațiilor în stare de funcționare, fapt ce a determinat oprirea CET Palas.

“Avariile au fost identificate și în prezent se lucrează la decopertarea canalului termic și la repunerea în funcțiune a instalațiilor.

În funcție de evoluția situației vă vom informa operativ cu privire la reluarea furnizării apei calde de consum în municipiul Constanța. Estimăm că în cursul acestei seri va fi reluată furnizarea apei calde în unele zone ale municipiului Constanța. 

Echipele Termoficare Constanța SRL lucrează în program continuu până la repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare”, a transmis Termoficare Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*