Cetățean turc fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră constănțeni la volanul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră constănțeni au depistat, pe DJ 391A, între localitățile Văleni și Lespezi, un cetățean turc aflat la volanul unui autoturism deși nu deținea un permis de conducere.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa au oprit pentru control, pe DJ 391A, între localitățile Văleni și Lespezi, un autoturism condus de către un cetățean turc în vârstă de 45 de ani. S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*