Terasă din Corbu, distrusă într-un incendiu

Incendiu la o terasă din Corbu. FOTO ISU Constanța

O terasă din Corbu a fost distrusă într-un incendiu izbucnit în această noapte, iar două persoane s-au autoevacuat.

Pompierii au intervenit în această noaptea pentru a stinge un incendiu izbucnit la o terasă aflată în Corbu, lângă campingul de rulote de lângă plajă. Focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, iar două persoane s-au autoevacuat.

“Cele doua persoane autoevacuate, în vârstă de 45 și 72 ani, au suferit atac de panică. Au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, refuzând transportul la spital”, au spus pompierii.

Din interior au fost scoase două butelii.

Pompierii acționează și la această oră pentru stingerea focului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*