FOTO Educație ecologică la stația de sortare Polaris M Holding, cu elevii de la Școala Gimnazială Nr. 16 Constanța

Educație ecologică la stația de sortare Polaris M Holding. FOTO Polaris M Holding

Elevii de la Școala Gimnazială nr. 16 “Marian Ionescu Dobrogianu”, Constanța au făcut o vizită la stația de sortare Polaris M Holding.

În cadrul Programului Național Săptămâna Verde, am avut bucuria să primim vizita elevilor din clasele a I a B și a I a D de la Școala Gimnazială nr. 16 “Marian Ionescu Dobrogianu”, Constanța. Cu mare curiozitate și entuziasm, cei mici au descoperit tainele colectării separate și reciclării alături de doamnele învățătoare Gurgu Nicoleta Doina și Scripcaru Dorina.

După ce au învățat despre importanța colectării separate, copiii au avut parte de o experiență interesantă în secția noastră. Au fost martorii transformării deșeurilor în resurse valoroase, iar după ce s-a încheiat vizita au primit pachete cu saci pentru colectarea separată, respectând codul culorilor pentru o gestionare eficientă a deșeurilor:

Albastru – pentru hârtie și carton

Galben – pentru plastic și metal

Verde – pentru sticlă

Le-am transmis celor mici un mesaj esențial: fiecare deșeu reciclabil este o resursă valoroasă, iar colectarea separată este primul pas către protejarea mediului nostru.

Scopul acestei vizite nu a fost doar educațiv, ci ne dorim să-i inspirăm pe cei mici să devină ambasadorii schimbării în comunitatea lor. Sperăm că lecțiile învățate vor fi transmise mai departe, transformând colectarea separată într-un obicei sănătos pentru toată familia și prietenii lor” – Polaris M Holding.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*