Urmărire pe un drum comunal între localitățile Izvoarele și Coslugea. A fost tras un foc de armă pentru prinderea unui bărbat care fugea de Poliție

Șofer urmărit de polițiști. FOTO IPJ Constanța

O urmărire a avut loc astăzi pe un drum comunal între localitățile Izvoarele și Coslugea și a fost tras un foc de armă pentru prinderea unui bărbat fugea de Poliție.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, un polițist din cadrul Serviciului Rutier a observat, pe D.C. 47, între localitățile Izvoarele și Coslugea, un autoturism al cărui șofer a virat brusc pe un drum de pământ, la vederea autospecialei de poliție.

“Polițistul a efectuat semnale acustice și luminoase, în vederea opririi acestuia, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Polițistul a pornit în urmărirea acestuia, observând că, pe locul din pasagerului din dreapta față se află o femeie ce ține în brațe un minor, de aproximativ 1 an.

După aproximativ 5 kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit.

Polițistul a pornit în urmărirea acestuia, procedând la efectuarea somațiilor verbale legale.

Deoarece bărbatul nu s-a supus, a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare.

Conducătorul auto a reușit să fugă, dar, la scurt timp după aceea, a revenit la fața locului.

Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în autoturism au fost descoperite un motor de barcă și mai multe recipiente goale cu miros specific de benzină, a căror proveniență conducătorul auto nu a putut-o justifica” – IPJ Constanța.

În cauză a cercetările continuă, fiind întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*