Suspect de înșelăciune, care ar fi strâns bani pentru o fetiță bolnavă, depistat de jandarmii constănțeni

FOTO IJJ Constanța

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat, la sfârșitul săptămânii trecute, în parcarea unui centru comercial din Mangalia, un bărbat care a avea în mână un dosar și un chitanțier și cerea bani de la persoanele din zonă.

La vederea patrulei de jandarmi, acesta a devenit agitat și a încercat să fugă, fapt pentru care acesta a fost oprit de jandarmi și legitimat.

Jandarmii au solicitat bărbatului detalii despre activitatea desfășurată, acesta menționînd că lucrează la o fundație de caritate și colectează fonduri pentru ajutorarea unei fetițe.

În urma celor declarate de cel în cauză, jandarmii constănțeni au luat legătura telefonic cu fundația menționată, reprezentanții acesteia comunicând jandarmilor faptul că persoana menționată nu este angajata fundației.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei Mangalia pentru întocmirea actelor de sesizare. Ulterior aceasta a fost predată autorităților competente, pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*