VIDEO Terapie cu delfini pentru zeci de copii cu autism și Sindrom Down din București

Delfinii, în noul Delfinariu din Constanța
Delfinii, în noul Delfinariu din Constanța

Delfinii de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii sunt cei mai noi prieteni ai unor copii cu nevoi speciale din București. Cei mici au fost aduși la Constanța de Asociația Taxiul cu Bomboane și timp de câteva ore au petrecut alături de animalele de la Microrezervație și de delfini.

Cei mai mulți dintre cei prezenți nu au fost niciodată la mare. Ei fac parte din familii modeste, care se luptă să le asigure cele necesare traiului și să-i ajute pentru a depăși condiția medicală. De plimbări pe litoral nici nu putea fi vorba. Inițiativa Asociației Taxiul cu Bomboane a fost primită cu mare deschidere de personalul de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii care au făcut un spectacol special cu delfinii pentru vizitatorii sosiți de la București.

Ni-Ni și Chen-Chen, cele două exemplare de delfini de la Delfinariul Constanța au adunat mai întâi mingiile din bazin și apoi au sărit și le-au arătat vizitatorilor toate trucurile pe care le-au învățat în această vară.

Urmăriți un reportaj video realizat de jurnaliștii Constanța NEWS cu ocazia vizitei copiilor cu nevoi speciale la Delfinariul Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*