Zeci de persoane evacuate dintr-un hotel din Mamaia în urma unei alerte de incendiu

Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un hotel din Mamaia, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în urma unei alerte de incendiu într-una dintre camere.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spuma, două autoscări, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD și autospeciala pentru victime multiple.

„La momentul izbucnirii incendiului, în hotel se aflau cazate 41 de persoane – 38 de adulți și trei copii – între care și doi cetăţeni ucraineni. Toate persoanele au fost evacuate din hotel. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale sau transport la spital”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp după sosirea forțelor de intervenție, acesta pornind de la un ventilator din baia unei camere de hotel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*