Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX a revenit la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia

După o întrerupere de șapte luni cauzată de restricțiile impuse de autorități în condițiile pandemiei de COVID-19, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, organizează, în perioada 30 septembrie – 04 octombrie, ediția de toamnă a Târgului Național de Îmbrăcăminte – Încălțăminte TINIMTEX. Din totalul participanților, peste 50 la sută sunt producători.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia și reunește circa 100 de firme, dintre care peste 50 de firme de confecții pentru adulți și copii, circa 20 de firme de încălțăminte, poșete și accesorii și 25 de firme cu articole din piele și blană, dintre care una din Grecia. Sunt prezenți producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind din Constanța, București, Iași și Brașov.

Ediția din luna septembrie 2020 a târgului TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această toamnă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel:

  • Parter: confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii;
  • Etaj: genți și accesorii, încălțăminte

Programul de vizitare este zilnic, până sâmbătă, 3 octombrie, între orele 10.00 și 19.00, iar duminică, 4 octombrie, între orele 10.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*