FOTO Prima zi cu soare după o săptămână de ploi. Costineștiul e plin, Mamaia e goală

Plaja din Costinești

Cine credea că toamna a venit din luna august pe litoral s-a înșelat. După o săptămână în care am avut coduri galbele și portocalii de vânt puternic, ploi torențiale și inundații iată că soarele își face din nou apariția.

Doar că turiștii au cam plecat acasă. Cel puțin cei din nordul și sudul litoralului. Duminică, 23 august, doar la Costinești mai erau turiști. Atât de mulți încât plaja era neîncăpătoare.

La Mamaia și Vama Veche peisajul era dezolant. Imaginile următoare spun totul despre starea litoralului după șapte zile de ploi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*