FOTO Minivacanța de Rusalii la Mamaia: Un succes răsunător cu Valuri de Distracție, evenimente și vreme perfectă

Concerte organizate de OMD Mamaia Constanța. FOTO OMD Mamaia Constanța

Stațiunea Mamaia a fost, în acest an, destinația preferată pentru zeci de mii de turiști care au ales să petreacă minivacanța de Rusalii la malul mării. Timp de câteva zile, Mamaia a fost animată de o atmosferă vibrantă, evenimente captivante și o vreme excelentă, transformându-se într-un adevărat paradis estival.

Aglomerație și entuziasm pe A2 și în stațiune

După cum era de așteptat, autostrada către litoral a fost extrem de aglomerată, mulți turiști pornind dis-de-dimineață pentru a ajunge cât mai repede în stațiune. În Mamaia, toate unitățile de cazare au fost aproape complet ocupate, cu un grad de ocupare de peste 80%. Aceasta se traduce prin prezența a peste 25.000 de turiști, atât români, cât și străini, care au umplut plajele, terasele și promenadele.

Vreme perfectă și activități pentru toate vârstele

Vremea a fost de partea turiștilor, oferind zile însorite și temperaturi ideale pentru plajă și băi în mare. Apa mării a fost excelentă pentru scăldat, atrăgând mii de oameni pe plajele din stațiune.

Evenimentele organizate au adus un plus de farmec acestei minivacanțe. Copiii s-au bucurat de spectacole și activități interactive la scena din Piațeta Perla, unde au avut loc concursuri, jocuri și momente de divertisment special concepute pentru cei mici.

Mamma Mia ! Showtime la Piațeta Cazino

Pentru adulți și tineret, scena din Piațeta Cazino a fost epicentrul distracției. Spectacolul “Mamma Mia! Showtime” a reunit nume de renume din industria muzicală și de divertisment. Andrei Bănuță, Loredana, Andrei Irimia, Ansamblul Folcloric Hora Mare din Cricova Republica Moldova, Florian Rus și Alina Eremia au oferit momente de neuitat, încântând publicul cu performanțe de excepție. Atmosfera a fost electrizantă, iar participanții au dansat și cântat alături de artiști până târziu în noapte.

Promenada și zona de cluburi – Inima distracției

Promenada a fost locul preferat pentru plimbări relaxante, unde turiștii au putut savura briza mării și peisajele pitorești. Zona de cluburi, renumită pentru viața de noapte vibrantă, a fost plină de tineri care au petrecut până în zori.

Distracție și în Constanța

Nu doar Mamaia a fost în centrul atenției. În Constanța, evenimentele de pe Bulevardul Tomis, sub egida “Constanța Coffee Break”, și cele de pe Ștefan cel Mare au atras mulți localnici și turiști. Activitățile au variat de la ateliere tematice la spectacole de stradă și momente artistice, oferind o alternativă excelentă pentru cei care au dorit să exploreze și alte părți ale orașului.

“Suntem extrem de mulțumiți de succesul acestei minivacanțe de Rusalii. Participarea masivă și feedback-ul pozitiv pe care l-am primit confirmă încă o dată că Mamaia rămâne o destinație preferată pentru turiștii din țară și din străinătate. Evenimentele organizate au fost pe placul tuturor și ne propunem să continuăm în aceeași notă pe tot parcursul sezonului estival,” a declarat George Măndilă, Președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Planuri de Viitor

Stațiunea Mamaia se pregătește să întâmpine și următoarele valuri de turiști, promițând și mai multe surprize și momente de neuitat. Organizatorii promit să mențină standardele ridicate de divertisment și să ofere o gamă variată de evenimente pentru toate vârstele, asigurându-se că fiecare vizită la Mamaia este o experiență memorabilă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*