O avarie RAJA lasă mare parte din stațiunea Mamaia fără apă la robinete

Stațiunea Mamaia

Având în vedere avaria înregistrată pe magistrala de alimentare cu apă din zona intersecției străzii Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța, RAJA a decis să sisteze furnizarea apei potabile luni, 7 august, în intervalul orar 14.00 – 21.00. Această măsură a afectat consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum și abonații din Stațiunea Mamaia și zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 și Tabăra de copii Năvodari.

Pe parcursul intervenției pentru remedierea defecțiunii de la nivelul surselor cișmelelor, zona a fost izolată, iar manevrele de vane au fost efectuate pentru a relua furnizarea apei potabile către consumatorii din Complexul Constanța Nord. Din păcate, deoarece apa este furnizată temporar dintr-o sursă alternativă către zonele turistice, aceasta are un debit mai mic, ceea ce duce la reducerea presiunii apei potabile în zonele înalte din Mamaia Sat și Mamaia Nord, cu atât mai mult cu cât sezonul estival presupune un consum crescut de apă.

Echipa de intervenție a RAJA adresează scuze abonaților din zonă pentru neplăcerile create și asigură că vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*