Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte TINIMTEX își deschide porțile pe 24 februarie

Tinimtex

TINIMTEX este deja o tradiție la Constanța. Cel mai mare târg de îmbrăcăminte și încălțîminte își așteaptă cumpărătorii între 24 și 28 februarie.

Peste 200 de expozanți și producători din toată țara vin cu îmbrăcăminte de adulți și copii, lenjerie, produse home & deci și accesorii. Toate acestea vor fi la Pavilionul Expozițional. Centrul de Afaceri Eurolitoral va avea standurile cu încălțăminte, marochinărie, îmbrăcăminte din piele și blană.

Organizatorii spun că tendințele în materie de culori pentru îmbrăcăminte merg în 2016 spre orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz caşmir, albastru tropical, verde măsliniu, stormy weather, galben muştar.

Camera de Comerț Constanța (CCINA) a reușit să atragă noi firme participante, așa că la ediția din luna februarie 10% din firme sunt la prima apariție.

Din totalul participantilor ~ 73 % sunt producatori, iar comercianti ~ 27 % . Ponderea firmelor pe județe fiind următoarea:
Bucureşti 25 %
Constanța 18 %
Braşov 12 %

Președintele Camerei de Comerț a României, Mihai Daraban spune că își doreșe ca Pavilionul Expozițional să aibă un spațiu deschis de 10.000 mp. În acest fel se poate ajunge din nou la cifre record de genul celor înregistrate în 2009, atunci când 450 de firme au participat la târg.

Totodată, Daraban spune că instituția sa a depus actele necesare la Consiliul Județean Constanța pentru a lua în concesiune spațiul din Pavilionul Expozițional.

Programul de vizitare al Tinimtex este următorul:
În perioada 24 – 27 februarie : 10.00 – 19.00
Duminică, 28 februarie : 10.00 – 16.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*