CT BUS anunță modificări majore ale traseelor 13 și 102P/N începând cu 1 iunie

CT BUS anunță modificări majore ale traseelor 13 și 102P/N începând cu 1 iunie. FOTO: CT BUS

CT BUS a anunțat că, începând cu data de 1 iunie, traseele 13 și 102P/N vor suferi modificări semnificative pentru a răspunde nevoilor de transport în creștere ale călătorilor.

Pentru a face față solicitărilor crescute, linia 13 va beneficia de introducerea autobuzelor Isuzu, care au o lungime de 12 metri și o capacitate de transport de până la 95 de călători. Această modificare va duce la ajustarea traseului actual al liniei 13. Pe sensul spre Carrefour, autobuzele nu vor mai parcurge străzile Mugurului și Micșunelelor, ceea ce înseamnă că stațiile „Mugurului”, „Micșunelelor” și „Theodor Speranția” nu vor mai fi deservite. În schimb, autobuzele vor opri în stațiile „Mugurului” și „Sălciilor” de pe șoseaua Mangaliei, care sunt în prezent deservite de linia 5-40. Pe sensul spre Auchan, autobuzele nu vor mai intra pe strada Pandurului, ci vor circula pe strada Sălciilor.

Noul traseu al liniei 13 va fi următorul:

  • Sensul spre Cap de linie „Carrefour”: Cap de linie „Auchan” – șoseaua Mangaliei – strada Pandurului – strada Liliacului – bulevardul Aurel Vlaicu – strada Cumpenei – strada Dezrobirii – strada Soveja – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Tomis – Cap de linie „Carrefour”.
  • Sensul spre Cap de linie „Auchan”: Cap de linie „Carrefour” – bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Soveja – strada Dezrobirii – strada Cumpenei – bulevardul Aurel Vlaicu – strada Liliacului – strada Sălciilor – șoseaua Mangaliei – Cap de linie „Auchan”.

De asemenea, liniile 102P și 102N vor fuziona și vor forma linia 102. Această fuziune va duce la o îmbunătățire a frecvenței curselor, reducând intervalul de așteptare de la 10 minute la doar șase minute.

Noul traseu al liniei 102 va fi următorul:

  • Sensul spre „Pescărie”: Cap linie „Industrială” – strada Industrială – strada Cumpenei – strada Dezrobirii – strada Soveja – strada Zorelelor – bulevardul Mamaia – „Pescărie”.
  • Sensul spre Cap linie „Industrială”: „Pescărie” – bulevardul Mamaia – strada Soveja – strada Dezrobirii – strada Industrială – Cap linie „Industrială”.

CT BUS informează că abonamentele emise pentru liniile 102P și 102N vor rămâne valabile pe noua linie 102 până la expirare. De asemenea, modificările traseelor vor fi reflectate în cel mai scurt timp pe harta traseelor CT BUS, astfel încât călătorii să poată fi la curent cu noile itinerarii.

Aceste modificări au ca scop îmbunătățirea capacității de transport și creșterea frecvenței autobuzelor pe traseele respective, asigurând astfel o experiență mai eficientă și mai plăcută pentru călători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*