Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival” revine în Piața Ovidiu din Constanța

Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival” revine în Piața Ovidiu din Constanța

Vineri, 1 iulie, la ora 10.00, va începe cea de a VII-a ediție a Târgului de Artă și Antichității „Art & Craft Constanța Revival”, evenimentul urmând a se desfășura până în 28 august în Piața Ovidiu din Constanța.

Sub sloganul „Veni Vidi Amavi!”, într-un decor cu parfum de epocă, la târg vor participa expozanți din domeniul art & craft, alături de colecționari și vânzători de antichități, obiecte de colecție, bijuterii de epocă, bijuterii vintage și bijuterii de autor, cartofilie, numismatică, medalistică, viniluri, antichități țărănești și obiecte rustice, obiecte vechi decorative, suveniruri estivale, dar și artiști handmade, talentați creatori de lucrări originale.

În cadrul acestei noi ediții, organizatorul ArtAntik Gallery oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la ateliere educativ-recreative gratuite, de inițiere în artele plastice, acestea fiind destinate atât copiilor cât și adulților. Astfel, în fiecare zi din perioada 1 iulie – 28 august, două dintre standuri vor găzdui numeroase activități.

Enumerăm doar câteva dintre atelierele ce vor avea loc în primele zile ale evenimentului:

  • Atelierul de pictură pe lemn cu artistul plastic Mariana Scridon de la Colour World – Constanța;
  • Ateliere de grafică pentru copii, cu echipa DaVIncino;
  • Atelierul pentru copii „Ghicitoarea dansatoare” susținut de voluntarii Giulia Crăciun, Albu Teodora și Mirea Andreea , elevi ai Liceului Teoretic „Decebal”;
  • Atelierul de pictură „Peisaj marin”, cu artistul vizual Magda Radu;
  • Atelierul de ceramică și modelaj zoomorf pentru copii, cu profesorul Radu Fulga de la Palatul Copiilor din Constanța;
  • Atelierul de creație pentru copii „Păpuși din clești”, sub îndrumarea artistului plastic Sonia Peltea;
  • Atelierul „Animale vorbărețe”, sub îndrumarea artistului plastic Sonia Peltea.

Programul atelierelor va putea fi urmărit pe pagina facebook Constanța Revival, înscrierile fiind preluate telefonic/ whatsapp la numărul 0722/828.121.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*