FOTO Primăria Poarta Albă oferă daruri pentru cei 900 de pensionari din comună

Daruri pentru pensionarii din Poarta Albă. FOTO Primăria Poarta Albă

Primăria Poarta Albă oferă daruri pentru cei 900 de pensionari din comună, iar aceștia primesc un pui, cozonac, ulei, făină, zahăr și orez.

Primăria Poarta Albă a început distribuirea pachetelor de sărbători pentru cei 900 de pensionari din localitate, iar această operațiune are loc la sediul Centrului pentru Tineret Poarta Albă, dar și la Căminul Cultural din Cartierul VIA

Pensionarii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate și un cupon de pensie.

Vor primi câte un pui, un cozonac, ulei, făină, zahăr și orez toți pensionarii din Poarta Albă și Nazarcea.

De asemenea, administrația publică locală nu i-a uitat nici pe cei 767 de copiii din comună. Aceștia vor primi în perioada următoare dulciuri din partea Primăriei Poarta Albă.

“În această perioadă magică a sărbătorilor de iarnă, dorim să transmitem cele mai călduroase urări din partea întregii administrații locale. Anul acesta, ne-am gândit la moduri de a împărți bucuria sărbătorilor, de a întări legăturile dintre noi și de a spori sentimentul de apartenență la această comunitate”, a afirmat primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*