Tânărul care a provocat accidentul mortal a fost reținut

Victimele accidentului au fost preluate de echipaje medicale ale SAJ. FOTO IPJ Constanța

Conducătorul auto care a provocat accidentul în urma căruia un copil de nici 3 ani a decedat, iar alte persoane, printre care și tatăl său a fost grav rănit, a fost reținut și băgat în arestul IPJ Constanța.

Din imaginile unei camere de supraveghere se vede cum șoferul, fără să aibă nici o reacție a intrat cu viteză în grupul de pietoni de pe trecere. Testarea sa cu etilotestul și prelevarea de probe biologice de sânge și urină au arătat că respectivul era „curat“, fără să fi consumat alcool sau alte substanțe interzise. Cel mai probabil, șoferul care avea permisul de conducere de câteva luni de zile a încercat să își impresioneze prietena care se afla cu el în mașină, de calitățile sale de șofer, dar nu a reușit decât să provoace o tragedie.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, procurorii cerând arestarea sa preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*