Sute de pachete cu țigări, nedeclarate, descoperite la bordul unei nave din Portul Constanța

Sute de pachete cu țigări, nedeclarate, descoperite la bordul unei nave din Portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit, la bordul unei nave acostate în Portul Constanța, 320 de pachete de țigări, proveniență duty free, ascunse în sala motoarelor.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au efectuat luni, 08 noiembrie, controlul de sosire asupra unei nave sub pavilion turcesc, venită din Spania, ocazie cu care au fost găsite, ascunse și nedeclarate, în sala motoare, 32 de cartoane cu țigări, proveniența duty free, fără timbru fiscal, ambalate în saci de plastic de culoare gri.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale comandantului navei si unui membru de echipaj, în valoare totală de 20.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*