Două nave fluviale de pasageri, Viking Rinda și Savor, au ajuns sâmbătă în portul Constanța

Nava Viking Rinda. FOTO: Marine Traffic

Peste 250 de turiști străini au ajuns pe litoralul românesc, la bordul a două nave fluviale de croazieră  care au acostat sâmbătă, 29 aprilie, la terminalul de pasageri al portului Constanța.

Potrivit Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanţa, nava Viking Rinda a revenit la Constanța cu 178 turiști americani, britanici și australieni, care vor face un tur de oraș și vor vizita stațiunea Mamaia și Delta Dunării. O degustare de vinuri la Murfatlar va completa ziua. Pe 30 aprilie, se va face un schimb de turiști, alți pasageri pornind în croazieră din Constanța, pe Dunăre.

Nava Savor. FOTO: Marine Traffic

Nava Savor are la bord 89 turiști americani și canadieni care au ales o croazieră pe Dunăre de la Budapesta la Constanța, punctul final. Pe durate vizitei, aceștia vor vizita Muzeul de Istorie și Arheologie, piața Ovidiu, promenada Cazinoului și vor avea timp și pentru plimbări în Mamaia.

A doua zi, o nouă serie de turiști se va îmbarca pe nava Savor și va pleca spre Budapesta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*