Strategiile de Baccarat pe care merită să le înveți

FOTO Pixabay.com

În labirintul cazinourilor, unde sume uriașe de bani se ridică și se prăbușesc în funcție de rotirea roții de ruletă sau de tragerea unei cărți ghinioniste, există un joc elegant care este lăsat mereu ultimul când vine vorba despre popularitate – Baccarat. Adesea umbrit de verișorii săi mai cunoscuți, precum Ruleta, Pokerul și Păcănelele, Baccarat este un senior al lumii cazinourilor, un joc de rafinament și noroc.

Imaginați-vă un cazinou plin de viață cu jocuri Novomatic Games, cu aerul încărcat de anticipare și sunetul cărților amestecate. Jucătorii experimentați se înghesuie în jurul mesei de pâslă verde, cu ochii concentrați și mintea ocupată. În mijlocul acestei simfonii de jocuri de noroc, veți găsi masa de Baccarat ascunsă într-un colț, ca o comoară ascunsă care așteaptă să fie descoperită.

Farmecul Baccaratului constă în simplitatea sa. Spre deosebire de poker, unde blufatul este o formă de artă, sau de ruletă, unde roata îți dictează soarta, la Baccarat este nevoie de un singur lucru – plasează-ți pariul și urmărește desfășurarea jocului. Nu este nevoie să analizezi masa sau cărțile; este un joc de noroc în care soarta ta pare prestabilită.

Dar iată care este problema: deși Baccarat poate părea simplu, este departe de a fi o simplă aruncare a unei monede. Jucătorii strategici știu că sub suprafața șansei se află un tărâm al posibilităților, unde un plan bine gândit poate înclina balanța în favoarea ta.

Nu pariați niciodată pe egalitate

Puteți face una dintre cele trei alegeri atunci când jucați Baccarat online: Bancherul, Jucătorul sau Egalitatea. Ultima dintre aceste trei opțiuni oferă cel mai mare câștig, oferindu-ți de 8 ori pariul tău dacă iese. Deci, de ce îți spun alți pariori să nu pariezi pe ea? Pentru că se întâmplă mult mai rar decât o dată la opt mâini, iar dacă o alegi, îi oferi casei un avantaj uriaș.

Explorarea strategiilor de Baccarat

Pe măsură ce intrați în lumea Baccarat, veți întâlni Sistemul Martingale, o strategie care și-a găsit drumul în mai multe jocuri de cazino. Conceptul este simplu – dublați-vă pariul după fiecare pierdere, cu scopul de a recupera toate pierderile anterioare cu un singur câștig.

Imaginați-vă că plasați un pariu de 10 lei și suferiți o pierdere; următorul dvs. pariu crește la 20 de lei. Dacă sunteți din nou ghinionist, dublați pariul la 40 de lei și ciclul continuă. Cu toate acestea, sistemul Martingale vine cu un avertisment înainte. Deși poate aduce câștiguri pe termen scurt, este o strategie cu risc ridicat pe termen lung, din cauza naturii creșterilor exponențiale a sumelor de pariere. Este înțelept să stabiliți un buget pentru a evita să vă scufundați în pierderi substanțiale.

În domeniul strategiilor de Baccarat, există și Sistemul Paroli, adesea numit Martingale inversat. Este o strategie înrădăcinată în optimism care se concentrează pe o evoluție pozitivă. Aici, vă dublați pariul după fiecare câștig și reveniți la dimensiunea inițială a pariului după o pierdere.

De exemplu, ați putea începe cu un pariu de 10 lei. Dacă câștigi, următorul tău pariu crește la 20. Acest model de dublare continuă cu fiecare victorie.

Pe de altă parte, sistemul 1-3-2-6 este făcut pe măsură pentru gestionarea pariurilor și a câștigurilor potențiale. În această strategie, o secvență de numere (1-3-2-6) reprezintă multiplii pariului dvs. unitar.

Să presupunem că pariul dvs. unitar este de 10 lei. În prima rundă pariați 10 lei (1 unitate). Dacă câștigați, pariați 30 lei (3 unități) în a doua rundă, și așa mai departe. După a patra rundă, reporniți sistemul indiferent de victorii sau pierderi. Care este scopul? Să acumulați profituri, minimizând în același timp riscul de pierderi mari.

Sistemul Fibonacci

Bazată pe o secvență matematică, această strategie este una dintre favoritele pasionaților de Baccarat. Ea urmează o secvență în care fiecare număr este egal cu suma celor două numere precedente (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 și așa mai departe).

Imaginea începe cu un pariu de 10 lei. Dacă pierdeți, următorul pariu rămâne la 10 lei. Dacă pierdeți din nou, treceți la următorul număr din secvență, pariind 20 și așa mai departe. Dacă câștigați, vă deplasați înapoi cu doi pași în secvență pentru următoarea dimensiune a pariului.

Sistemul Labouchere

Printre strategiile de Baccarat, sistemul Labouchere este o alternativă mai complexă. În loc să dubleze pariurile după pierderi, acesta folosește o secvență specifică de numere pentru a determina valoarea pariurilor.

Atunci când creați o secvență, cum ar fi 10, 20, 30, pariul inițial este egal cu suma primului și ultimului număr, în acest caz 40 lei. Un câștig duce la repetarea aceluiași pariu de 40 lei, dar o pierdere extinde secvența prin adăugarea la sfârșit a sumei pariului anterior. Strategia Labouchere este recomandată jucătorilor experimentați, datorită complexității sale.

Sfaturi pentru a vă rafina jocul de Baccarat:

Familiarizați-vă cu regulile de Baccarat. Pariurile cheie includ “Bancher”, “Jucător” și “Egalitate”. Pariul ‘Bancher’ oferă cel mai mic avantaj al casei (aproximativ 1,06%), ceea ce îl face o opțiune mai sigură în comparație cu pariul ‘Egalitate’ cu avantajul casei mai mare (aproximativ 14%).

Jucați sesiuni scurte. Marja casei la Baccarat vă poate ajunge din urmă dacă jucați sesiuni lungi. Limitați-vă rundele pe sesiune pentru a gestiona riscul. De asemenea, stabiliți un buget. Decideți suma de bani înainte de a juca pentru a evita pierderile excesive.

Opriți-vă cât sunteți în avantaj. Dacă sunteți într-o serie câștigătoare, luați în considerare posibilitatea de a vă încheia sesiunea pentru a vă proteja câștigurile

Bucurați-vă de joc! Baccarat este un joc de noroc; bucurați-vă de el ca de orice divertisment fără a ceda atunci când pierdeți și să rămâneți frustrat.

Baccarat, bijuteria ascunsă a lumii cazinourilor, vă așteaptă să o explorați. Cu strategiile din arsenal și cu aceste sfaturi drept ghid, intrați în lumea Baccarat și descoperiți farmecul ascuns în simplitatea sa. Succesul poate fi la o aruncare de zaruri distanță, iar cu îndemânare și strategie puteți înclina balanța în favoarea dvs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*