RAJA oprește în noapte de joi spre vineri furnizarea de apă potabilă în localitatea Valu lui Traian

Atenție, se oprește apa!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală, de la nivelul Complexului Apă Valu lui Traian, echipele RAJA vor întrerupe furnizarea apei potabile de în noapte de joi, 29 iunie, ora 23.00, spre vineri, 30 iunie, până la ora 05.00.

În acest timp, furnizarea apei potabile va fi sistată în întreaga localitate cu excepția Zonei C.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanţii societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*