Strada Rândunelelor din Constanța, închisă luni, 23 august, traficului rutier

Restricții totale de trafic rutier pe strada Rândunelelor. FOTO Primăria Constanța

Conducătorii auto sunt rugați să evite luni, 23 august, circulația pe strada Rândunelelor din municipiul Constanța.

Echipele administratorului drumului public continuă procesul de modernizare a zonei carosabile și se intervine cu utilaje de frezare și asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 15.30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Lucrările de asfaltare vor fi reluate joi, 26 august, cu restricții totale de trafic, în intervalul orar 07.30-15.30.

Conducătorii auto care locuiesc în zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*