O conductă spartă îngreunează traficul pe Bulevardul Mamaia

Sediul RAJA
Sediul RAJA

O avarie survenită la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 150 mm de pe Bulevardul Mamaia a blocat parțial traficul. Avaria a fost semnalată în zona Pescărie, pe două benzi de circulație, pe sensul de mers către Stațiunea Mamaia. Din această cauză, circulația se desfășoară cu dificultate în intervalul 08,00 – 14,00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zonă respectivă, și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*