Stațiunea Mamaia ar putea fi promovată în Germania

Mamaia, în cataloagele de turism din Germania
Mamaia, în cataloagele de turism din Germania

Asociaţia Litoral – Delta Dunării (ALDD) a început astăzi, 19 septembrie 2016, seria întâlnirilor cu reprezentanţi ai touroperatorilor străini, pentru a reintroduce Mamaia, Litoralul românesc şi Delta Dunării în cataloagele de vânzări ale touroperatorilor germani şi belgieni.

„În cursul întâlnirii de astăzi cu touroperatorii germani FTI şi Dertour, am discutat despre promovarea staţiunii Mamaia în cataloagele acestor touroperatori germani, despre organizarea de infotripuri cu agenţi de turism şi jurnalişti germani în primăvara anului 2017, dar şi despre operarea unui zbor charter care să reconecteze litoralul şi Delta Dunării cu piaţa germană, pe care ne dorim să o recâştigăm. Săptămâna viitoare va urma la Bruxelles o întâlnire cu touroperatorii belgieni, în contextul introducerii zborurilor pe care noi deja le-am anunţat, Constanţa – Bruxelles şi Constanţa – Stuttgart”, a declarat Corina Martin, președintele ALDD.

Întregul proiect de recâştigare a pieţei germane şi belgiene face parte din strategia ALDD de a dezvolta şi promova Mamaia, Litoralul românesc şi Delta Dunării, strategie care se bazează pe bugetul ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*