Cinci persoane au fost rănite în Mamaia într-un accident în care au fost implicate trei mașini

Accident cu cinci răniți în Mamaia.

Cinci persoane au fost rănite în Mamaia, luni noapte, într-un accident în care au fost implicate trei mașini.

Pe data de 2 martie, în jurul orei 23, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, între benzile 2 şi 3, dinspre Năvodari către Constanţa.

La un moment dat, din cauza neatenţiei, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismele din faţă sa şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie, pe banda nr.3, de o femeie de 25 de ani, precum şi cu un alt autoturism condus în aceeaşi direcţie pe banda nr.2, de un bărbat de 20 de ani.

 

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite ușor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*