Video Editorial: Dezavantajele extinderii plajelor, explicate de Adrian Bîlbă

dr. Adrian Bîlbă
dr. Adrian Bîlbă

În 2016 turiștii care vin pe litoralul românesc vor găsi o plajă cu totul nouă. Nisipul care era, pe alocuri, de doar un metru lățime va ajunge anul viitor până la 150 metri. Turismul din acele zone va înflori, dar nu același lucru se poate spune și despre flora sau fauna marină.

Doctorul Adrian Bîlbă de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a explicat pentru Constanța News care sunt dezavantajele extinderii plajelor și ce se poate face pentru a preveni eventualele probleme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*