Stația de autobuze de la City Park, anulată din nou din cauza lucrărilor din zonă

CT BUS anunță publicul călător că sâmbătă, 22 aprilie, autobuzele liniei 100 și 100C, pe sensul de mers spre Satul de Vacanță, opresc temporar înainte de intersecția străzii Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, peste drum de banca Raiffeisen.

Totodată, și autobuzele liniei 13 opresc înainte de stația „Școala Remus Opreanu” – vizavi de City Park Mall, sens spre Gara CFR.

Modificarea survine deoarece stația „Școala 7″ (City Park Mall) este indisponibilă din cauza lucrărilor de asfaltare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*