Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Timpul credinței”

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 20 aprilie, de la ora 12.00, la parterul corpului A din campus, vernisajul expoziției „Timpul credinței”, cu lucrări realizate de studenții Facultății de Arte

Evenimentul aflat sub egida Centrului de Cercetare Științifică și Creație Artistică Euxin va fi precedat de un concert de muzică corală, interpretat de Corul facultății alcătuit din studenții specializării Muzică, programele de licență și master, coordonați de lect. univ. dr. Mirela Voicu și asist. univ. drd. Titiana Miriță.

„O parte dintre lucrările expuse au fost realizate în cadrul atelierelor de icoane pe sticlă și icoane pe lemn, coordonate de conf. univ. dr. Sînziana Cuciuc Romanescu, în perioada martie – aprilie 2022, iar în cadrul evenimentului vor participa studenți și profesori de la specializările Pedagogia Artelor Plastice și Decorative și Educația Vizuală prin Studiul Figurii și al Peisajului”, precizează ofițerul de presă al facultății, conf. univ. dr. Alina Cristea.

Curatorii expoziției „Timpul credinței”, sunt: conf. univ. dr. Sînziana Cuciuc Romanescu și conf. univ. dr. Ovidiu Felipov.

Expoziția este deschisă publicului până în data de 7 iunie. Intrarea este liberă, cu respectarea programului UOC.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*