Autospecială de poliție, implicată într-un accident rutier cu un taximetru, în municipiul Constanța

Mașină de poliție.

O autospecială de poliție alată în misiune a fost acroșată sâmbătă, 4 iunie, în municipiul Constanța, de un taximetru, în urma accidentului pasagerul din autoturism fiind rănit ușor.

Potrivit IPJ Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 17.40 pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 29 de ani, care efectua transport de persoane în regim taxi, și autospeciala de poliție, condusă de un polițist din cadrul Secției 4, în vârstă de 38 de ani”, au precizat reprezentanții Poliției Județene.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de 45 de ani.

Sursele citate precizează că polițiștii se aflau în misiune operativă, circulau regulamentar la intersecția, de tip sens giratoriu, a bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București, iar autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*