Bogdan Huțucă despre preluarea CET Palas de către Primăria Constanța: „Este o investiție cu adevărat importantă și fără precedent pentru Constanța”

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas). FOTO: CITR

Prin intermediul unei Hotărâri de Guvern adoptate vineri, 23 iunie, CET Palas trece din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Constanța, deschizând astfel calea pentru construirea noului CET finanțat prin PNRR.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a subliniat importanța investiției, afirmând că aceasta reprezintă un moment fără precedent pentru oraș.

„Este o investiție cu adevărat importantă și fără precedent pentru Constanța, căci prin finalizarea acestui proiect gigant vom rezolva o problemă care drenează de ani de zile și care este o povară mare pentru mulți constănțeni”, a notat el pe pagina personală de Facebook.

El a evidențiat, de asemenea, necesitatea recuperării decalajelor față „ de vest” și a subliniat faptul că investițiile în proiectele precum noul CET sunt esențiale pentru un oraș precum Constanța.

„Ne place să ne uităm spre Vest și să dăm exemple, însă pentru a deveni și noi un exemplu <<vestic>> este necesar să recuperăm unele decalaje. Da, putem reuși doar cu sacrificii suplimentare, implicare și responsabilitate. Noul CET este un proiect cu adevărat important și o investiție istorică, de care vor beneficia mii de constănțeni și mai multe generații la rând”, a subliniat el.

De asemenea, președintele PNL Constanța a făcut un apel la opoziție pentru a manifesta mai multă deschidere și colaborare față de proiectele care primesc finanțări, subliniind că aceste investiții vor fi în beneficiul tuturor. El a concluzionat că prin realizarea acestor proiecte, Constanța poate redeveni o metropolă la Marea Neagră, un loc primitor, modern și cu adevărat vestic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*