Stația de autobuz „Colegiul de Artă”, de pe bulevardul Lăpușneanu, suspendată temporar din cauza lucrărilor de carosabil

Stația de autobuz „Colegiul de Artă”, situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și deservind liniile 100M și 100C, a fost suspendată temporar în sensul de mers către Dacia, din motive de siguranță și din cauza unor lucrări ample de reparații la carosabil.

CT BUS a decis această măsură în vederea asigurării condițiilor optime de călătorie pentru locuitorii și utilizatorii acestor linii de transport în comun. Lucrările curente la carosabil necesită închiderea temporară a stației „Colegiul de Artă”, pentru a facilita desfășurarea fără incidente a activităților de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Pasagerii care obișnuiesc să folosească stația „Colegiul de Artă” sunt încurajați să își ajusteze traseele sau să utilizeze stațiile învecinate, pe perioada în care aceasta rămâne închisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*