Stagiunea Estivală continuă și pe parcursul lunii august în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

FOTO: TNOB

Într-o atmosferă plină de muzică și artă, Stagiunea Estivală de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” continuă să încânte publicul în Parcul Teatrului și pe parcursul lunii august. Întreținând tradiția spectacolelor în aer liber, teatrul și Primăria Municipiului Constanța oferă încă 14 evenimente culturale remarcabile pentru toți iubitorii de operă, balet și muzică clasică.

Cu un program variat și soliști talentați, spectacolele au devenit o destinație preferată pentru constănțeni și turiști, care se bucură de minunatele seri de vară înconjurați de frumusețea muzicii și dansului. Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet, sub îndrumarea dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, va oferi momente muzicale de excepție, cu uverturi și miniaturi orchestrale de largă popularitate.

Printre evenimentele în program, se numără și spectacolele „Musica Sempre Libera”, „Beyond the Sea” și „Iubirea în Muzică”, care aduc pe scenă numeroși soliști remarcabili, precum Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Laura Eftimie și mulți alții, care vor încânta publicul cu talentul și emoția lor.

Baletul, sub îndrumarea talentatului dansator Iguacel Sánchez, va încânta publicul cu grația și expresivitatea mișcărilor lor, aducând în fața spectatorilor spectacole pline de emoție și poveste.

Dincolo de muzică și dans, această stagiune reprezintă o oportunitate unică pentru constănțeni și vizitatori de a se bucura de serile de vară într-un cadru impresionant, printre arhitectura istorică și natura înfloritoare a Parcului Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Cu intrarea liberă și programul bogat, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” rămâne o destinație culturală obligatorie în luna august, oferind ocazia de a experimenta frumusețea artei într-un mod unic și memorabil.

Cei care doresc să participe la spectacole sunt încurajați să vină cu familia și prietenii, să aducă paturi de picnic și să se bucure de o seară magică în mijlocul muzicii și a dansului, sub cerul înstelat al verii.

Evenimentele continuă și în septembrie, așa că iubitorii de cultură sunt așteptați să se bucure de toate spectacolele rămase din Stagiunea Estivală de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*