Din cauza unei avarii, mai multe străzi din Constanța au rămas fără apă potabilă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (zona Rompetrol) din municipiul Constanța, RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile în zonă, miercuri, 14 aprilie, până la ora 18.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii cuprinși în perimetrul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Suceava – strada Lotus – strada Cișmelei – strada Dispensarului – bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și cei arondați punctului termic 140.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*