Apa oprită de RAJA în zona CET în urma unei avarii

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii la branșamentul blocului C2 de pe strada Egretei din municipiul Constanța, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în data de 7 noiembrie, în intervalul orar 9,30 – 12,30. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: A. Vlaicu – Pelicanului – Spiru Haret – Cumpenei – Aurel Vlaicu.

„Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această lucrare și îi asiguram că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ au transmis reprezentanții RAJA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*