Ultimele spectacole ale lunii august la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Ultimele spectacole ale lunii august la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. FOTO: TNOB

Sub cerul înstelat al Parcului TNOB, magia artei se reîntoarce la sfârșitul acestei săptămâni într-un regal muzical și dansant, în cadrul Stagiunii Estivale organizată de Primăria Municipiului Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. În această săptămână, publicul este invitat să se bucure de ultimele spectacole în aer liber ale lunii august, într-o atmosferă plină de emoție și pasiune artistică.

Evenimentul „Iubirea în Muzică”, programat pentru vineri, 25 august, de la ora 20.00, promite o seară incendiară de melodie și dans. Soliști precum Laura Eftimie, Silvia Simionescu, Veronica Răceală, Gabriela Dobre și alții, vor împleti vocile lor pentru a transpune iubirea într-un veritabil festin muzical. În pas cu melodiile fermecătoare, dansatorii precum Adrian Mihaiu și Cătălina Iliescu vor da viață poveștilor de iubire pe ritmuri pline de pasiune.

Sâmbătă, 26 august, de la ora 20.00, sub titlul „Sub Soarele Italiei”, scena se va transforma într-o veritabilă bucățică din inima Italiei. Soliști de talie internațională, precum Laura Eftimie și Ionela Duma, vor purta publicul într-o călătorie sonoră prin peisajele și emoțiile acestei țări încântătoare. Dansul, reprezentat de Iguacel Sánchez, va completa tabloul, oferind o experiență artistică desăvârșită.

Duminică, 27 august, ora 20.00, „Amor Caliente” va aprinde pasiunile prin dans și muzică. Adrian Mihaiu, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu și alții vor aduce pe scenă un spectacol de dans incendiar, în timp ce soliști ca Laura Eftimie și Doru Iftene vor încânta publicul cu voci pline de sentiment.

Stagiunea Estivală 2023 a continuat să ofere momente de rafinament artistic și sărbătoare culturală în inima Constanței, ducând tradiția artistică mai departe. Intrarea liberă la aceste spectacole reprezintă un dar pentru comunitate, invitându-i pe toți să se bucure de frumusețea artei într-un cadru natural de poveste.

Așadar, în acest weekend, Parcul TNOB devine scena pasiunii, emoției și rafinamentului artistic, unde muzica și dansul se unesc pentru a crea amintiri de neuitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*