SPIT Constanța pune la dispoziția contribuabililor mai multe modalități de plată a impozitelor și taxelor locale/speciale și amenzilor

Sediul SPIT Constanța. FOTO SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția contribuabililor următoarele modalități de plată a impozitelor și taxelor locale/speciale și amenzilor:

Online:

pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Plata impozite” integral sau în 3 rate în perioada 01.04 – 31.12, inclusiv, a anului fiscal, prin programul BT sau cu Bonus Card de la Garanti Bank;

pe site-ul www.ghiseul.ro;

prin serviciul Internet Banking;

prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania;

Prin intermediul telefonului mobil:

prin aplicația e-Tax Mobile – SPIT, disponibilă pe AppStore și Google PlayStore;

prin aplicația ghișeul.ro, disponibilă pe AppStore și Google PlayStore;

Prin ordin de plată:

beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631;

Prin numerar sau prin intermediul cardului bancar:

la orice agenție fiscală SPIT;

Prin numerar (în municipiul Constanța):

prin serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom;

la agențiile băncii Garanti Bank;

la toate oficiile Poșta Română.

Pe această cale, instituția recomandă contribuabililor să achite obligațiile fiscale restante, datorate bugetului local, pentru a evita acumularea majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracțiune de lună, calculate până la data stingerii sumei datorate, inclusiv, precum și demararea măsurilor de executare silită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*