RAJA oprește mâine furnizarea apei potabile în zona peninsulară a Constanței

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă în zona Peninsulară din municipiul Constanța.

Prin urmare, se va sista furnizarea apei potabile din ziua de marți, 02 august, de la ora 24.00, până miercuri, 03 august, ora 07.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Mircea cel Bătrân – Aristide Karatzali – Marcus Aurelius – Vasile Canarache – Traian – bulevardul Tomis – bulevardul Ferdinand – Mircea cel Bătrân, cei din zona Peninsulară, Piața Ovidiu și Portul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 8, 12, 13, 14 și 15.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*