Spectacole susținute de Muzica Militară a Forțelor Navale

Spectacole susținute de Muzica Militară a Forțelor Navale. FOTO: SMFN

Muzica Militară a Forțelor Navale oferă un plus de culoare evenimentelor pe care Forțele Navale Române le organizează, în perioada 4 – 15 august, la Constanța, Brăila, Tulcea, Mangalia și București, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române.

Programul concertelor debutează la Constanța, vineri, 4 august, la ora 19.00, cu un spectacol susținut în Piața Ovidiu, iar publicul prezent sâmbătă, 5 august, la Ziua Porților Deschise în Portul Militar Constanța, va putea urmări un concert de piese din repertoriul marinăresc și alte abordări inedite din creația muzicală națională și universală.

Tot la Constanța, Muzica Militară a Forțelor Navale este prezentă luni, 7 august, ora 19.00, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, pentru a aduce un zâmbet vizitatorilor expoziției interactive organizate de marinari.

Formația muzicală a Marinei Militare își continuă turneul în două porturi dunărene, pentru a fi alături de publicul din Brăila, marți, 8 august, orele 19.00 – 20.00, în Parcul Monument, precum și la Tulcea, miercuri, 9 august, orele 19.00 – 20.00, pe faleza Municipiului Tulcea.

Joi, 10 august, de la ora 19.00, Muzica Militară a Forțelor Navale revine cu un spectacol în Piața Republicii din centrul Municipiului Mangalia, iar vineri, 11 august, orele 20.00 – 21.30, ansamblul muzical al marinarilor susține pentru publicul bucureștean, un concert itinerant, pe traseul Piața Roma (Statuia Lupoaica) – ARCUB – Strada Lipscani – Sediul Băncii Naționale a României. Turneul formației muzicale se încheie sâmbătă, 12 august, cu un concert itinerant în Stațiunea Mamaia, care va începe la ora 20.00, în Piațeta Cazino și se va încheia în Piațeta Perla, la ora 21.00.

Evenimentele organizate cu prilejul Zilei Marinei Române se vor încheia, marți, 15 august, la Constanța, cu retragerea cu torțe a marinarilor militari, în acordurile Muzicii Militare a Forțelor Navale. Formația muzicală va susține un mini-concert, începând cu ora 20.00, pe faleza din fața Cazinoului constănțean, după care instrumentiștii îi vor însoți pe marinari pe traseul Cazino – Comandamentul Flotei – Strada Remus Opreanu – Piața Ovidiu. Concertul va continua în renumita piață din centrul istoric al Constanței până la ora 22.45, când este planificat un spectacol de drone și artificii, oferit de Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*