“Cetățenii de la 5”, cel mai bun show de radio din Constanța, revine într-un nou format

Valentin Coman. FOTO Viorel Teodoroiu
Valentin Coman. FOTO Viorel Teodoroiu

Nu există constănțean care să nu fi auzit de “Cetățenii de la 5”. Emisiunea de radio care nu avea frică de nimeni și care lua temele fierbinți ale orașului la discuție era în eter în fiecare după amiază.

După vacanța de vară, jurnalistul Valentin Coman a anunțat pe blogul său, Constanteanul.com că relansează “Cetățenii de la 5”. De această dată, Valentin Coman a ales un suport modern – podcast-ul. Cu alte cuvinte, ascultătorii nu vor fi legați de o anumită oră pentru a asculta emisiunea, ci vor putea să o facă în orice moment chiar de pe telefonul mobil sau de pe computer.

“Show-ul radio care a readus în Constanța dialogul în direct cu ascultătorii, fără perdele și ascunzișuri, Cetățenii de la 5, se întoarce în urechile ascultătorilor. Când? Foarte curând, tic-tac, tic-tac! Chestiune de zile, de ore!

Pentru început, frecvența va fi săptămânală. Și, fiindcă independența Cetățenilor și gurile lor necenzurabile sunt mai de preț decât orice, emisiunea va fi transmisă pe un suport independent, de tip podcast, accesibil și de pe telefoanele mobile, indiferent de ora sau ziua în care vreți să o ascultați.

Cetățenii de la 5 se prezintă într-o formulă nouă, mai enervantă, mai recalcitrantă, mai provocatoare de insomnii pentru ciocoflenderii orașului”, explică Valentin Coman pe Constanteanul.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*