Șoferii constănțeni, sfătuiți să nu parcheze pe bulevardul Mamaia, între Pescărie și strada Soveja

Șoferii constănțeni, sfătuiți să nu parcheze pe bulevardul Mamaia, între Pescărie și strada Soveja. FOTO: Primăria Constanța

Echipele Primăriei Constanța vor interveni cu utilaje joi, 25 mai, și vineri, 26 mai, pentru așternerea asfaltului în parcările adiacente bulevardului Mamaia, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu.

Din acest motiv, pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial joi, 25 mai și vineri, 26 mai, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Autovehiculele care vor circula dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu, se vor deplasa pe o singură bandă de mers, acolo unde intervin utilajele de asfaltare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Rugăm conducătorii și proprietarii autovehiculelor să elibereze parcările de pe acest tronson pentru a facilita accesul utilajelor”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*