Avarie RAJA la intersecția străzilor Primăverii cu Făgetului din municipiul Constanța

Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Primăverii cu Făgetului din municipiul Constanța, RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile duminică, 7 noiembrie, până la ora 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Primăverii – Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Panait Cerna – bulevardul Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Pictor Ion Andreescu – Primăverii, precum și cei arondați punctului termic 24.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*